Nieuws | 28.10.2019

Petrus Nitro Cherry & Chocolate genomineerd voor de Beverages Innovation Award van Horeca Expo

De Innovation Award van Horeca Expo wordt ieder jaar uitgereikt door een professionele jury die bestaat uit deskundigen en vakjournalisten uit de Belgische horecasector. Deze jury oordeelt over de inzendingen en selecteert de winnaars binnen 5 categorieën. Dit jaar schreef Brouwerij De Brabandere zich in met haar Petrus Nitro Cherry & Chocolate. 

Waarom is dit een innovatief product? 

Waar ander bier parelt dankzij koolzuurgas, werd bij Petrus Nitro Cherry & Chocolate gekozen voor stikstof. Speciaalbieren zijn vaak zwaar verteerbaar, maar de stikstof maakt deze bijzondere bieren licht en drinkbaar. Om van het fluweelzachte romige schuim nog maar te zwijgen. Bovendien zijn wij de enige brouwerij die bier op basis van stikstof aanbiedt in fles.

Op 17 november weten we of de brouwerij de Beverages Innovation Award voor dit unieke bier in ontvangst mag nemen.