Ons aanbod voor

Horeca

Brouwerij De Brabandere is een betrouwbare partner die een persoonlijke aanpak voorop stelt. Ontdek wat wij voor jouw zaak of evenement kunnen doen.

Ik zoek een horecapand.

Bekijk de panden

Zoek je een horecapand? Heb je interesse om een horecazaak te starten? Ontdek het pand dat perfect aansluit bij wat je zoekt.

Jullie dranken in mijn horecazaak.

Aanvraag informatie

Wil je graag onze dranken schenken in jouw horecazaak? Laat jouw gegevens achter op ons contactformulier.

Sponsoring voor mijn evenement.

Bekijk de mogelijkheden

Zoek je sponsoring om jouw evenement helemaal af te maken? Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen.

Onze troeven

Een uitgebreid productassortiment.

De brouwerij zweert bij traditionele brouwprocessen, maar zoekt ook voortdurend naar innovaties om betere bieren en nieuwe smaken te ontwikkelen. We beschikken over een ruim assortiment (bekroonde) bieren, wijnen en waters. Bavik Super Pils, Kwaremont, Petrus en Wieze zijn maar enkele heerlijke voorbeelden uit onze lijst.

Bovendien geven we onze uitbaters de ruimte om concurrentieel te zijn dankzij een zeer ruime keuze bieren die niet in de brouwerij worden gebrouwen.

Bekijk ons volledig aanbod

Een divers patrimonium.

Sinds de oprichting heeft Brouwerij De Brabandere altijd geïnvesteerd in haar patrimonium. Overal kan je Bavik Super Pils cafés vinden. Van een gezellig volkscafé in de dorpskern tot een brasserie in het bruisende stadscentrum en zelfs jeugdzaken in drukke studentenbuurten.

Deze diversiteit binnen ons patrimonium zorgt ervoor dat onze horeca knowhow erg groot is. En die stellen we graag ter beschikking!

Bekijk onze beschikbare horecapanden

Een persoonlijke aanpak.

Brouwerij De Brabandere houdt van haar uitbaters. Iedere horecazaak is uniek en daarom kan je bij ons rekenen op persoonlijke ondersteuning. Onze horeca-adviseur neemt de tijd om opportuniteiten en problemen met uitbaters te bespreken en samen te zoeken naar oplossingen op maat.

Bovendien kan je ook aansluiten bij onze Bavik Super Pils Academy waar we jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Meer over onze horecatraining

Bavik Super Pils Academy

Onze training voor enthousiaste horeca uitbaters.

Wil jij als uitbater meer rendement uit jouw zaak halen en kies je bewust voor een hoger kwaliteitsniveau? Dan is de Bavik Super Pils Academy iets voor jou!

Zowel enthousiaste starters als doorwinterde horecamensen steken hier ongetwijfeld iets van op.

Bekijk de mogelijkheden

Meer informatie?

Wil je graag onze dranken schenken in jouw horecazaak?
Of heb je en andere vraag over de mogelijkheden voor horeca? Vul dan hieronder jouw gegevens in.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn vraag of opmerking (optioneel)
Welk(e) merk(en) genieten jouw voorkeur voor jouw horecazaak? (optioneel)