Nieuws | 20.04.2022

People of De Brabandere Brewery: Els Debal

Een sterk team van ruim 80 medewerkers zet zich dagelijks in om met traditioneel vakmanschap, authentieke ingrediënten en veel liefde te b(r)ouwen aan een rijk assortiment bieren. We laten onze Bavik Super People graag zelf aan het woord om het een en ander toe te lichten.

Els Debal – Invoicing Expert

“Reeds 14 jaar vertoef ik op Brouwerij De Brabandere. Voor ik hier startte, reed ik dagelijks voorbij de brouwerij en het viel me op dat hier veel bedrijvigheid was. Ook op tal van events vond je merken van de brouwerij terug. Ik trok mijn stoute schoenen aan en diende mijn sollicitatie in. ‘Wie niet waagt, niet wint’, dacht ik. Niet veel later mocht ik starten. Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad.”

“Als Invoicing Expert sta ik in voor de opmaak, verzending en opvolging van alle verkoopfacturen voor zowel België als heel wat exportlanden. Ook de leveranciersboekhouding neem ik voor mijn rekening. Concreet zorg ik er dus voor dat aankoopfacturen correct worden ingegeven en dat deze tijdig worden betaald. Daarnaast hou ik onze klanten- en leveranciersdata up-to-date en zorg ik dat prijslijsten correct staan. Een hele boterham, maar de variatie zorgt ervoor dat ik dagelijks met plezier kom werken.”

Familiaal karakter

“In Brouwerij De Brabandere hangt een familiale sfeer: iedereen kent iedereen. Dat is iets wat ik op de werkvloer zeer belangrijk vind. Ik voel me hier absoluut geen nummer. Bovendien kan ik mijn job op een leuke en efficiënte manier uitoefenen. Je krijgt heel wat verantwoordelijkheid en eigen input wordt hier geapprecieerd… en wie zich gewaardeerd voelt, kan net dat tikkeltje meer.”

“Tijdens mijn loopbaan zijn er in de brouwerij al heel wat veranderingen gebeurd. De verschillende investeringen en nieuwe biertjes kan ik alleen maar toejuichen. De brouwerij kijkt duidelijk ambitieus en vol enthousiasme naar de toekomst en dat maakt mij als werknemer enorm blij. Omdat de brouwerij blijft groeien, zie ik de laatste jaren heel wat nieuwe collega’s op de werkvloer. De verjonging van ons team maakt dat ook de oudere garde zich jong blijft voelen. Nieuwe ideeën worden hier met open armen onthaald, maar ook de ervaring en kennis van de iets oudere werknemers worden te allen tijde gerespecteerd. We zijn een complementair team.

Een sterk team Bavik Super People

“Het doet deugd om te zien dat onze bieren geregeld in de prijzen vallen. Zo werd Bavik Super Pils niet voor niets verkozen tot Beste Pils van België. Ook wanneer we met Kwaremont veel in beeld komen tijdens het koersseizoen, met zowel Wout Van Aert als Mathieu Van Der Poel die ons bier drinken, dan kan je niet anders dan trots zijn. Een mooie verdienste van het hele team! Het Bavik Super People team doet dat goed.

“De boog kan uiteraard niet altijd gespannen staan en dus worden er af en toe ook momenten van plezier en ontspanning voorzien. Zo vindt er elke derde donderdag van de maand een personeelsdrink plaats in onze prachtige foederzaal. Hier kunnen alle werknemers verhalen uitwisselen bij een lekkere pint. Ook de jaarlijkse Friends & Family Day is een heus feest! Dankzij het Bavik Super Pils gazetje wordt iedereen ook op de hoogte gehouden van alle laatste nieuwtjes.”

Breng jij binnenkort ook leven in de brouwerij?

Word jij binnenkort de nieuwe collega van Els? Heb jij een positieve ingesteldheid en kennis in de financiële sector? Goesting om leven in de brouwerij te brengen? Solliciteer vandaag nog en wie weet kom je in een leuk team Bavik Super People terecht. We heten je alvast welkom!

>Bekijk hier onze vacature als accountant-boekhouder.

>Bekijk hier onze andere vacatures.