Nieuws | 18.05.2022

Het zomert bij Brouwerij De Brabandere

Een onvergetelijke zomer met RED by Petrus

Deze zomer staat voor RED volop in het teken van mooie momenten en nieuwe herinneringen maken: apero in de tuin met vrienden, een afterwork in een hippe zomerbar, of naar het park om een kubb-spel te spelen. En hoe kan je nog meer samen genieten dan met een frisse RED in de hand? RED by Petrus bezorgt jou en je vrienden deze zomer onvergetelijke momenten en creëert het ultieme zomerse #redmoment!

RED by Petrus is een intrigerend bier voor échte genieters. Het fruitbier smaakt krachtig, met een heerlijk frisse kriekensmaak. De kleur? RED natuurlijk! De lange rijptijd zorgt voor een unieke smaakexplosie die je al vanaf de eerste slok ervaart: volmondig, fris en fruitig! En laat het net die unieke combinatie zijn die in de smaak én prijzen valt. RED by Petrus kaapte de eerste prijs weg op de prestigieuze World Beer Awards in Londen als beste fruitbier van België.

Het ultieme zomerfeest voor elke fietser dankzij Kwaremont

Kwaremont brengt deze zomer een ode aan de grote wielerrondes, fietsen en bier. We maakten 6 limited edition flesjes, ofwel 2 flesjes per grote ronde. Deze zijn bovendien ook samen te koop in een unieke verzamelbox. Met elk limited edition flesje maak je bovendien kans op prachtige prijzen. Ontdek alles over de “Summer of tours, bikes and beers” via de website van Kwaremont.

Geen BBQ zonder Bavik Super Pils

Wie zomer zegt, zegt BBQ. En wie BBQ zegt, zegt pils. Bavik Super Pils is de ideale compagnon voor elke BBQ. Nu ook verkrijgbaar in blik bij Colruyt én de betere bierhandelaar in jouw buurt.