werken bij ons

Leven in de brouwerij

Brouwerij De Brabandere is een groeiend familiebedrijf met gepassioneerde medewerkers. Ons familiale karakter staat garant voor een aantal belangrijke waarden binnen onze brouwerij.

Een sterk team van ruim 80 medewerkers zet zich dagelijks in om met traditioneel vakmanschap, authentieke ingrediënten en veel liefde te b(r)ouwen aan een rijk assortiment bieren.

Lees onze verhalen
Vacatures

Bavik super people.

Onze werknemers zijn de beste ambassadeurs van onze merken. Net zoals onze Bavik Super Pils niet zomaar een pils is, zijn onze medewerkers niet zomaar medewerkers, maar een hechte groep van Bavik Super People! Sinds jaar en dag brengen zij leven in de brouwerij en komen ze met veel plezier werken waardoor ze dit met veel passie en overgave doen.

Dankzij onze Bavik Super People kunnen wij generatie na generatie de traditie voortzetten en daar zijn we hen uiterst dankbaar voor. We voorzien voor hen dan ook op tijd en stond een feestje. Iets waar onze Bavik Super People geen nee tegen zeggen!

Meer over het project

Als deel van het logistiek team volg ik bestellingen en retours op, een uitdagende en gevarieerde job. Er komt heel wat bij kijken om alles op tijd bij de klant te krijgen en dankzij een goed georganiseerd team lukt ons dit. Mensen een leuke avond of een leuk moment op café bezorgen met onze bieren is waarvoor we het uiteindelijk doen.

Ik ben een grote bierliefhebber én woon hier in de buurt. Het is voor mij dan ook een enorme meerwaarde om in een familiale brouwerij te kunnen werken die van generatie op generatie wordt doorgegeven en die tegelijk volop focust op de toekomst. Bovendien heb ik ook nog eens het geluk om met heel leuke collega's samen te werken. We zorgen er iedere dag voor dat er leven in de brouwerij is bij De Brabandere.

Nico Derycke

Logistiek team

Ik werk in de brouwerij sinds 2003 en heb heel wat zien veranderen. Brouwerij De Brabandere heeft afgelopen jaren grote investeringen gedaan in haar machinepark en ik ben heel trots dat ik als ploegchef in de modernste en meest flexibele bottelarij van België werk.

Niet alleen de sfeer binnen ons team in de bottelarij zit goed, maar ook met de andere collega's hebben we een goeie connectie. Als werknemer voel je duidelijk de familiale sfeer die in de brouwerij hangt. Zo komen bijvoorbeeld iedere middag alle collega's, arbeiders, bedienden en onze zaakvoerder Albert, samen in de refter waar we over een tas soep bijpraten. Ik 'jeun' me hier, al sinds dag één!

Wesley Vandenbroucke

Ploegchef bottelarij

Vacatures

Ontdek hier meer verhalen over onze Bavik Super People!
Wil je graag deel uitmaken van ons team? Hieronder vind je ook regelmatig beschikbare vacatures. Indien er geen vacatures zijn of indien je momenteel geen vacatures vindt die passen bij je achtergrond, aarzel dan niet om spontaan te solliciteren door een e-mail te sturen naar vacature@brouwerijdebrabandere.be.