Brouwerij De Brabandere

Onze waarden

Bij Brouwerij De Brabandere zijn we sinds het prille begin gepassioneerd door wat we doen. 125 jaar later blijven wij trouw aan onze oorsprong en waarden.

Mensen gedreven door passie.

Liefde voor het brouwen zit in de genen van de familie De Brabandere. Met de beste meesterbrouwers aan onze zijde, zetten we generatie na generatie de traditie voort en bouwen we verder aan ons rijke assortiment bieren.

Die passie delen we al die jaren met al onze medewerkers: zij brengen letterlijk 'leven in de brouwerij'. En ook leven in jouw glas, thuis of bij vrienden, want onze passie geeft smaak aan plezante en sprankelende momenten met vrienden.

Daar zijn we behoorlijk trots op.

Authenticiteit gebaseerd op waarden.

Authenticiteit begint bij oorspronkelijke ingrediënten van uitstekende kwaliteit waarmee we brouwen op traditionele wijze. Wij gebruiken enkel echte aromahop en ook nog steeds het zuivere water uit onze eigen natuurlijke bron. Nog een onvervangbaar en zeldzaam geworden ingrediënt: tijd.

Brouwerij De Brabandere gunt elk bier de tijd om rustig te rijpen en tot zijn volle aroma te komen. Dat smaak je.

Authenticiteit betekent voor ons eveneens trouw aan onze oorsprong en onze waarden. Ons hart ligt in Bavikhove, in wat ooit begon als een hoevebrouwerij. Sinds jaar en dag zetten wij onze schouders onder wat mensen rondom ons inspireert en spelen we een actieve rol in het plaatselijke verenigingsleven, wielerwedstrijden, voetbal en de lokale middenstand.

Innovatie gestuurd door kwaliteit.

Brouwerij De Brabandere zweert bij traditionele brouwprocessen, maar zoekt ook voortdurend naar innovaties om betere bieren en nieuwe smaken te ontwikkelen. Wij zijn geen nostalgici die aan het verleden verknocht zijn, maar wel vooruitstrevende meesterbrouwers die onze reputatie bij bierkenners en -liefhebbers alle eer willen blijven aandoen.

Onze innovatie resulteert in een ongekend pallet aan smaakbelevingen.

Bier gebrouwen voor kenners.

Onze uitzonderlijke manier van brouwen proeven kenners in elk glas. Elk bier uit ons rijke aanbod bezorgt connaisseurs en bierliefhebbers een onevenaarbare smaakervaring. Onze pils, speciaalbieren en bieren van hoge gisting vallen dan ook met de regelmaat van de klok in de prijzen.

Dat zoveel bieren onder onze kroonkurken bekroond zijn, danken wij aan ons motto: never compromise on taste. Gezondheid!

Life has more to
offer than just beer,
but beer makes
things more enjoyable.
Stephen Morris