Nieuws | 01.12.2021

People of De Brabandere Brewery: Nico Derycke

Een sterk team van ruim 80 medewerkers zet zich dagelijks in om met traditioneel vakmanschap, authentieke ingrediënten en veel liefde te b(r)ouwen aan een rijk assortiment bieren. We laten onze Bavik Super People graag zelf aan het woord om het een en ander toe te lichten.

Nico Derycke - logistiek bediende

Als grote bierliefhebber zit Nico Derycke helemaal op zijn plek bij Brouwerij De Brabandere. Samen met de rest van het logistiek team brengt hij dagelijks leven in de brouwerij.

“Als deel van het logistiek team volg ik bestellingen en retours op, een uitdagende en gevarieerde job. Klantvriendelijkheid staat voor mij centraal aangezien ik dagelijks contact heb met klanten om hun bestellingen correct op te volgen. Er komt heel wat bij kijken om alles op tijd bij de klant te krijgen en dankzij een goed georganiseerd team lukt ons dit. Mensen een leuke avond of een leuk moment op café bezorgen met onze bieren is waarvoor we het uiteindelijk doen. 

Ik ben een grote bierliefhebber én woon hier in de buurt. Het is voor mij dan ook een enorme meerwaarde om in een familiale brouwerij te kunnen werken die van generatie op generatie wordt doorgegeven en die tegelijk volop focust op de toekomst. Bovendien heb ik ook nog eens het geluk om met heel leuke collega's samen te werken. We zorgen er iedere dag voor dat er leven in de brouwerij is bij De Brabandere."

Interesse in een job als logistiek bediende? Bekijk dan zeker onze vacature.