Nieuws | 12.09.2019

People of De Brabandere Brewery #2: Wesley Vandenbroucke

Een sterk team van ruim 80 medewerkers zet zich dagelijks in om met traditioneel vakmanschap, authentieke ingrediënten en veel liefde te b(r)ouwen aan een rijk assortiment bieren. We laten onze Bavik Super People graag zelf aan het woord om het een en ander toe te lichten.

Wesley Vandenbroucke – ploegchef nachtploeg bottelarij

Wesley Vandenbroucke werkt sinds 2003 bij Brouwerij De Brabandere en heeft gedurende al die jaren heel wat zien veranderen.

“Brouwerij De Brabandere heeft afgelopen jaren grote investeringen gedaan in haar machinepark en ik ben dan ook heel trots dat ik als ploegchef van de nachtploeg in de modernste en meest flexibele bottelarij van België werk. Na al die jaren ken ik de bottelarij vanbinnen en vanbuiten en vind ik het nog steeds geweldig om met zo’n gigantische machine te werken. De voortdurende investeringen in het machinepark zorgen ervoor dat de job ondanks mijn kennis nog steeds een mooie uitdaging vormt.

Geen twee dagen – of beter nachten – zijn hier hetzelfde wat ervoor zorgt dat mijn werk boeiend blijft. Ook werk ik heel graag samen met mijn team. Als eens niet alles van een leien dakje verloopt dan merk je dat iedereen direct voor elkaar klaarstaat om het probleem op te lossen. We zorgen er samen met het hele bottelarijteam voor dat de sfeer er altijd in gehouden wordt.

Niet alleen de sfeer binnen ons team in de bottelarij zit goed, maar ook met de andere collega’s hebben we een goeie connectie. Als werknemer voel je duidelijk de familiale sfeer die in de brouwerij hangt. De momenten waarop we met alle collega’s samen kunnen bijpraten, zijn altijd een voltreffer. Ik ‘jeun’ me hier, al sinds dag één!”