Nieuws | 15.06.2021

Kwaremont 0.3 is Beste Product van het Jaar

De winnaars van de consumentenverkiezing Beste Product van het Jaar zijn bekend. Onze Kwaremont 0.3 viel in de prijzen in de categorie Alcoholvrij Bier en daar zijn wij behoorlijk trots op.

Dankzij de consumentenverkiezing Beste Product van het Jaar kunnen consumenten hun mening delen over hun favoriete producten. De producten worden beoordeeld op verschillende criteria. De winnaars worden uiteindelijk bekroond omdat ze de hoogste score behaald hebben op de volgens de consument belangrijkste aspecten van een product.

Proficiat en bedankt aan onze Bavik Super People om zich dagelijks in te zetten om het beste (alcoholvrij) bier te brouwen.

Kwaremont 0.3: smaakvol alternatief binnen sterk groeiende categorie

Kwaremont 0.3 is het alcoholvrije zusje van Kwaremont. Het is een alcoholvrij speciaalbier gebrouwen op basis van een speciale gist die ervoor zorgt dat er tijdens de vergisting minder alcohol aangemaakt wordt. Brouwerij De Brabandere was maandenlange bezig met de ontwikkeling van Kwaremont 0.3 via verschillende testbatches. Er werden heel wat smaaktests gedaan alvorens het bier echt in de markt te zetten. Zo ook verschillende blind tastings met testpanels. Het finale resultaat is een erg smaakvol alcoholvrij bier gericht op een brede doelgroep. 

Verantwoord, lekker én dorstlessend

Of je nu verantwoord wil genieten op een leuk feestje of jouw dorst wil lessen na een stevige inspanning. Kwaremont 0.3 kan niet ontbreken.

Kwaremont 0.3 is een blond alcoholvrij bier van 0,3% met zachte toetsen van citrus en sinaas in de neus, gevolgd door een ronde moutige afdronk. Dankzij zijn isotone eigenschappen is Kwaremont 0.3 de perfecte dorstlesser!