Nieuws | 30.04.2021

Bavik Super Pils geselecteerd voor de exclusieve degustatiebox van Colruyt

Colruyt lanceert een box met 6 verschillende pilsbieren. Het doel: de diversiteit aan pils laten proeven aan het grote publiek.

Het pintje blijft een klassieker. En hoewel genietbieren aan een stevige opmars bezig zijn, blijft er ook op pilsgebied meer dan voldoende te ontdekken. Colruyt lanceert daarom een box met 6 verschillende pilsbieren. Het doel: de diversiteit aan pils laten proeven aan het grote publiek. Deze inspirerende degustatiebox is ideaal voor de Colruyt klant die op zoek is naar de smaak van echte, authentieke pils. Onze Bavik Super Pils kon in deze unieke box dus zeker niet ontbreken.

Zeg niet zomaar een gewoon pintje 

Hoe vaak zeggen we het niet: geef mij maar een gewoon pintje. Maar is dat pintje wel zo gewoon? Een bier met amper 4 ingrediënten, loepzuiver van smaak, zonder extreme fruitige, kruidige of hopbittere toetsen. Als brouwer kan je je geen enkele fout veroorloven, want in een naakt en eerlijk product als pils proef je dat meteen. Die 'gewone’ pils is bovendien de bron van de huidige biercultuur. De huidige consument is in die cultuur vooral op zoek naar authentieke en craft smaken. Colruyt koos daarom bewust voor een degustatiebox pils met echte, authentieke pils die je meeneemt van de oorsprong tot vandaag de dag.

De buitengewone pilsbox - vanaf 30 april beschikbaar in elke Colruyt

Vanaf 30 april is de degustatiebox verkrijgbaar in alle Colruyt winkels in België. 

De box bevat 6 verschillende pilsjes: 5 Belgische bieren en ook de allereerste pils ter wereld uit de Tsjechische stad Pilsen. Door hun klasse, kwaliteit en lokale verankering passen deze pilsen perfect binnen de filosofie van Colruyt. “We vinden het fantastisch om te zien dat Colruyt samen met ons de Belgen wil inspireren over pils. Samen met 5 collega-brouwers en Colruyt kunnen we ons bier laten proeven en tonen dat je van een pintje echt kan genieten”, zegt Albert De Brabandere, CEO van Brouwerij De Brabandere. 

In de box kan je naast Bavik Super Pils ook de volgende bieren vinden: Pilsner Urquell, Cristal, Zenne Pils, Estaminet Refined Lager en Lupulus. Meer informatie over deze bieren is te lezen in het bijhorende bierboekje.

Waar wacht je nog op? Haast je naar jouw Colruyt voor de buitengewone pils degustatiebox.

Wat maakt Bavik Super Pils zo super?

Bavik Super Pils wordt al meer dan 120 jaar volgens hetzelfde recept gebrouwen, met kwaliteit als voornaamste voorwaarde. Het bijzondere brouwproces zorgt voor de unieke smaak en aroma. Onze Bavik Super Pils wordt tijdens het brouwproces niet verdund waardoor we een volmondige smaak garanderen. Bovendien gebruiken we enkel aromahoppen wat zorgt voor een verfijnde bittere smaak en een verfrissend aroma. Een lange en koude lagering (30 dagen) verzekert een natuurlijke helderheid en stabiliteit. Als laatste ondergaat deze pils geen pasteurisatie. Deze vier elementen samen maken onze Bavik Super Pils uniek. Onze super pils heeft dan ook al vele bekroningen op zijn palmares staan. Never compromise on taste!