Bavik Super Pils Academy

Horecatraining

Een horecazaak runnen is veel meer dan gewoon een pintje tappen. De hedendaagse uitbater beschikt over heel wat competenties en speelt vlot in op de wensen van zijn klanten. Zowel productkennis, marketing als financieel inzicht behoren tot het takenpakket van de moderne uitbater.

Bovendien is de horecasector er eentje met een zeer concurrentiële markt waar je als uitbater tegen gewapend moet zijn. Onze praktisch gerichte horecatraining stoomt je helemaal klaar om een echte horeca-uitbater te worden.

Become an ambassador!

Tijdens de Bavik Super Pils Academy wordt theorie voortdurend afgewisseld met cases uit het werkveld. Onze horecatraining bestaat uit een tap- en schenkcursus met een informatief deel over bier- en brouwkennis. Zo biedt de BSP-Academy een mooi evenwicht tussen theoretische onderbouw en praktische bruikbaarheid. Horeca-uitbaters die slagen krijgen het ambassador-label en de bijhorende voordelen en ondersteuning.

De perfecte schuimkraag.

Hoe tap je een perfecte en heerlijke Bavik Super Pils? Hoe kan je serietappen met maximale winst? Worden bieren van hoge gisting in natte glazen geschonken en hoe moet je omgaan met de gistfond? Welke producten gebruik je het best achter de bar om hygiënisch te werken? Kan je zelf een technische storing depanneren? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens de tap- en schenkcursus.

Bier- en brouwkennis.

De focus van deze opleiding mag dan misschien op de praktische kant liggen, een goede uitbater weet hoe bier wordt gebrouwen. Hij kent het verschil tussen een tripel en een dubbel en weet welke grondstoffen in een pils zitten. Op een leuke en interactieve manier deelt onze lesgever deze kennis.

Management en storytelling.

De moderne horeca-uitbater is een echte ondernemer en tegelijkertijd een food- en peoplemanager. Hoe haal je meer rendement uit jouw zaak? Zijn sociale media en andere communicatievormen echt onmisbaar geworden? Hoe breng je de producten het best aan de man?

De Bavik Super Pils Academy reikt je kosteloos een tool aan om jouw prijsbepaling op een professionele manier onder handen te nemen.

Meer informatie?

Heb je interesse om deel te nemen aan onze Bavik Super Pils Academy?
Vul dan hieronder jouw gegevens in.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn vraag of opmerking (optioneel)