Horecatraining Bavik Super Pils Academy

Become an ambassador!

 

Een horecazaak runnen is al lang meer dan gewoon een pintje tappen. De horecasector is er eentje met een zeer concurrentiële markt. De hedendaagse uitbater is daartegen gewapend en beschikt over een mooi gamma aan skills zoals iedere ondernemer. Marketing, productkennis, financiële achtergrond…het behoort allemaal tot het takenpakket van de moderne uitbater.

Wil jij als uitbater meer rendement halen uit jouw zaak en kies je bewust voor een hoger kwaliteitsniveau? Dan is de Bavik Super Pils Academy iets voor jou! Zowel enthousiaste starters als doorwinterde horecamensen steken hier ongetwijfeld iets van op!

Horeca uitbaters die slagen voor deze opleiding krijgen daarvoor het ambassador-label en de bijhorende voordelen en ondersteuning.

 

Bier- en brouwkennis

 

De focus van deze opleiding mag dan misschien op de praktische kant liggen, een goede uitbater weet hoe bier wordt gebrouwen. Hij kent het verschil tussen een tripel en een dubbel en weet welke grondstoffen in een pils zitten. Op een leuke en interactieve manier wordt deze kennis gedeeld.

 

Tap- en schenkcursus

 

Gaande van het tappen van een perfecte en heerlijke Bavik Super Pils tot serietappen met de focus op maximale winst. Worden bieren van hoge gisting in natte glazen geschonken en hoe omgaan met de gistfond? Welke producten gebruik ik het best achter de bar om hygiënisch te werken? Kan ik zelf een technische storing depanneren?

Theorie wordt voortdurend afgewisseld met cases uit het werkveld. Onze lesgever zoekt voortdurend naar het evenwicht tussen theoretische onderbouw en praktische bruikbaarheid!

 

Storytelling & management

 

Hoe haal ik meer rendement uit mijn zaak? Zijn social media en andere communicatievormen echt onmisbaar geworden? Hoe breng ik mijn producten met de grootste marge het best aan de man?
Bovendien word je kosteloos een tool aangereikt om jouw prijsbepaling op een professionele manier onder handen te nemen.