Nieuws | 02.11.2021

Petrus is terug bij Essevee!

Brouwerij De Brabandere is voor de komende 3 seizoenen opnieuw partner bij SV Zulte-Waregem. Petrus is terug verkrijgbaar in het stadion: liefhebbers kunnen aan de bar een lekkere Petrus Blond of RED by Petrus bestellen. Om hun vernieuwde partnership extra in de verf te zetten wordt op zaterdag 20 november de Petrus RED match gespeeld.

“We zijn blij om Brouwerij De Brabandere opnieuw tot de Essevee-familie te mogen rekenen”, zegt Miguel De Ruyck, Commercieel Directeur bij Essevee. “Deze partnership is toch wel speciaal aangezien de brouwerij historisch verbonden is met onze club.” En inderdaad. De geschiedenis tussen Brouwerij De Brabandere en Essevee gaat een heel eind terug. Menig voetbalfan zal zich dat nog wel herinneren aangezien het biermerk Petrus meer dan 20 jaar op de truitjes van de ploeg prijkte. Zeven jaar geleden kwam helaas een einde aan het partnership en maakte Petrus plaats voor andere bedrijven. Toch bleef de connectie tussen de twee bestaan. “Onze band met Waregem is al die tijd steeds sterk gebleven. Zo hebben we onder andere heel wat horecazaken in de regio”, verduidelijkt Albert De Brabandere.

“We klinken vandaag op alle successen van het verleden, maar kijken eigenlijk nog meer uit naar een mooie toekomst”, bevestigt Miguel. Die toekomst ziet er alvast mooi uit want op zaterdag 20 november vindt de Petrus RED match plaats. Naar aanleiding van deze match wordt er in de horecazaken een actie opgezet zodat consumenten kans maken op tickets voor de match Essevee-KAA Gent. Ook nodigt de brouwerij haar medewerkers uit om samen van deze match én een heerlijke consumptie te genieten. “Want tope is alles leuker”, besluit Albert De Brabandere.