Waarom kiezen voor Brouwerij De Brabandere?

Ons patrimonium

 

Sinds de oprichting van Brouwerij De Brabandere heeft de brouwerij altijd geïnvesteerd in haar patrimonium. Overal kunt u Bavik Super Pils cafés vinden. Van een gezellig volkscafé dat het hartje van het dorpsleven vormt, tot een brasserie in het bruisende stadscentrum en zelfs jeugdzaken in drukke studentenbuurten. Deze diversiteit binnen ons patrimonium zorgt ervoor dat onze horeca knowhow erg groot is. En die stellen we graag ter beschikking!

 

Ons uitgebreid productassortiment

 

De Brabandere brouwt sterke merken met een verhaal! De brouwerij zweert bij traditionele brouwprocessen, maar zoekt ook voortdurend naar innovaties om betere bieren en nieuwe smaken te ontwikkelen. Daardoor beschikken we over een ruim (bekroond!) assortiment: Bavik Super Pils, Kwaremont, Petrus, 1894, Wittekerke…
En toch geven we onze uitbaters de ruimte om concurrentieel te zijn. Daarom is er ook een zeer ruime keuze aan bieren die niet in de brouwerij worden gebrouwen.

 

Ondersteuning op maat

 

Bij brouwerij De Brabandere houden we van onze uitbaters! Daarom bieden we ze de BSP-Academy ter ondersteuning aan. Een leuke opleiding waarbij we de kennis en vaardigheden van u en uw personeel naar een hoger niveau tillen. Onze horeca-adviseur neemt ook graag de tijd om opportuniteiten en problemen met de uitbaters te bespreken en samen te zoeken naar oplossingen op maat!