Kwaremont en Napoleon Games Cycling Cup worden partners in de koers

Brouwerij De Brabandere schakelt een versnelling hoger met Kwaremont – bier gebrouwen voor kopmannen – en zal zich in 2016 nog meer profileren als koersbier door de handen in elkaar te slaan met de Napoleon Games Cycling Cup.

Op donderdag 24 december werd met grote tevredenheid door beide partijen een overeenkomst ondertekend in Gent. Hierdoor worden Kwaremont en de Napoleon Games Cycling Cup voor minstens drie jaar partner ter promotie van het wielrennen.

“Geen koers zonder Kwaremont, geen Kwaremont zonder koers” aldus Albert De Brabandere. “Initiatieven zoals deze ondersteunen wij graag omdat we duidelijk een passie voor koers delen. Combineer deze passie met een indrukwekkend koersen pakket en je hebt alle elementen voor een succesverhaal”.

Naast de samenwerking met Flanders Classics, richt Kwaremont zich nu op een tweede groepering van koersen. “We zien de samenwerkingen als complementair met één gemeenschappelijk doel : ondersteuning van het wielrennen. Momenteel zijn er wel sommige koersen die te weinig aandacht krijgen. Met dit initiatief hopen we daar verandering in te brengen. De wielerliefhebber krijgt hierdoor een bredere waaier aan koersen mét regionale spreiding en stuk voor stuk spannende koersfinales om duimen en vingers van af te likken. Zowel langs het parcours, als op groot scherm in een gezellig wielercafé.”

Kwaremont zal in 2016 dus nog meer zijn mannetje staan in het wielerpeloton… maar ook ernaast. De uitgesproken dorstlessende afdronk en het stijgingspercentage van 6,6% vormt de ultieme beloning voor iedereen die van koers houdt!

Kwaremont, gebrouwen voor kopmannen.