Petrus Tradition

Speciaalbier

Petrus Tradition is een familie van bieren die tijd maakt voor vrienden en familie. Drie vernieuwde recepten, waarbij de beleving van het moment en de smaak voor een extra dimensie zorgt. Net die momenten moeten we koesteren zodat we de balans terugvinden, zowel in het leven als in een goed glas bier, met dank aan onze koperen brouwketels. 

 

Petrus Blond

 

Petrus Blond is een verfrissend blond bier dat u helemaal doet wegdromen. Dit blond bier wordt uitsluitend met fijne aromahoppen gebrouwen, die zorgen voor een verfrissende afdronk. Perfect voor uw gebalanceerd ontspanningsmoment.  

 

Petrus Dubbel Bruin

 

Petrus Dubbel is een volmondig donkerbruin bier, ideaal na een harde werkdag. De bitterheid is afkomstig van zes verschillende moutsoorten. De dagelijkse sleur vloeit in geen tijd weg door zijn uitgebalanceerde en volle smaak. 

 

Petrus Tripel

 

Petrus Tripel is een unieke tripel gebrouwen met drie Europese aromahoppen. De frisse en karaktervolle smaak maakt uw momenten van ontspanning compleet. Door de volwaardige nagisting in de fles ontstaat een fijne pareling in het kelkglas. 

 

Petrus Speciale

 

Petrus Speciale is een amberkleurig bier van hoge gisting met een karakteristieke droge nasmaak. Gebrouwen volgens een aloud recept op basis van speciaalmouten kan men in dit bier een zacht hoppig aroma terugvinden.