Brewmaster's Selection

Via de Brewmaster's Selection, stellen onze drie meesterbrouwers hun eigen unieke creatie voor die zij op gelimiteerde basis hebben gebrouwen. Deze selecties zijn zoals hen: eigenwijs, uniek en briljant tegelijkertijd.

 

Wild Tripel Hop

 

Chris Van Acker creëerde voor u de Brewmaster’s Selection Wild Tripel Hop. Dit bier bestaat uit 15% foederbier dat 24 maanden rijpt op eikenhouten foeders en versneden is met onze heerlijke Petrus Tripel waar 2 Amerikaanse hopsoorten aan werden toegevoegd, namelijk Cascade en Amarillo. Deze combinatie zorgt voor een goudblond bier van 8%  met een stevige schuimkraag, een frisse citrusgeur, een mooie hopbitterheid en een aangenaam zuurtje als nasmaak. De zuurtegraad van het foederbier zorgt er voor dat de bitterheid subtieler wordt waardoor de drinkbaarheid van dit bier de hoogte ingaat. Hoewel beweerd werd dat bitterheid en zuur helemaal niet samengaan, bewijst Chris hier op eigenwijze manier het absolute tegendeel.

 

Wild Funky Wit

 

Yves Benoit creëerde voor u de Brewmaster’s Selection  Wild Funky Wit. Dit bier is een verfrissend witbier waarbij de eerste vergisting gebeurt op basis van onze wilde microflora, geënt uit onze eiken foeders. De wispelturigheid van onze flora zorgt ervoor dat de vergisting meer tijd in beslag neemt om tot ons eindproduct te bekomen. Het resultaat: een uiterst verfrissend bier met een friszurige citrus-smaak en aroma!

 

Wild Quadrupel

 

Pieter Maes creëerde voor u de Brewmaster’s Selection Wild Quadrupel. Dit bier bestaat uit een samenstelling van 5 verschillende speciaalmouten en 1 gepelde en geroosterde gerst in combinatie met zuur foederbier. De zurigheid zorgt voor een vlotte doordrinkbaarheid en een aangename fruitigheid, terwijl de verschillende mouten een volmondige en complexe smaak creëren.